Restaurant Bar Bistro DuCo in Deurne

Bar Bistro DuCo is het culinaire hart van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Hier bereidt de chef-kok de vis- en vleesgerechten op de Josper houtskooloven waardoor het een unieke smaaksensatie krijgt. Het sfeervolle restaurant in Deurne is de culinaire hotspot voor een heerlijk avondje uit.

Producten uit de streek

Bij Bar Bistro DuCo kunt u aanschuiven voor een heerlijk diner. Als voorgerecht heeft u onder andere de keuze uit een frisse tonijnsalade met haricotsverts of een klassieke carpaccio. Bij een hoofdgerecht kunt u denken aan een malse kogelbiefstuk of surf & turf uit de Josper houtskooloven. Uiteraard heeft u ook de keuze uit verschillende nagerechten om uw avond compleet te maken.

De menukaart bevat diverse producten uit de Peelstreek, maar ook smaken en stijlen uit de internationale keuken. Ons personeel adviseert u graag over een bijpassend wijnarrangement. Tijdens de zomermaanden is het tevens mogelijk om de lunch of het diner op het terras met buitenkeuken te nuttigen. De keuken is dagelijks geopend van 12:00 tot 21:30 uur.

Sfeervolle bar

Voor totale ontspanning onder het genot van een hapje en een drankje kunt u vertoeven in onze gezellige bar. Ook voor een snack of eenvoudige maaltijd kunt u hier terecht. Bar Bistro DuCo beschikt tevens over een biljart- en voetbaltafel voor de nodige ontspanning tijdens uw verblijf in het hotel.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt (ma - vr) 07:00 - 10:00 uur
  • Ontbijt (za - zo) 07:00 - 10:30 uur
  • Lunch 12:00 - 17:00 uur
  • Diner 17:00 - 21:30 uur

Bezoek de restaurantwebsite
 

Acties & Evenementen


  

 

 

 

 

Thank God, It's Friday! 

Elke eerste vrijdag van de maand van 17:00 tot 19:00 uur
Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Bar Bistro DuCo Deurne een gezellige vrijdagmiddagborrel. Tussen 17:00 en 19:00 uur kun je genieten van verschillende drankjes. Elk 2e drankje ontvang je voor de helft van de prijs!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €24,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.
Kindertip! Eieren zoeken met de paashaas.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

  

 

 

 

 

Maart: Maand van de lamsbout - €22,50 p.p.

De gehele maand maart
In de maand maart staat de lamsbout op de culinaire agenda van Bar Bistro DuCo. Voor maar €22,50 per persoon kunt u komen genieten van de lasmbout geserveerd met een Tajine van lam. 

Reserveren kan via telefoonnummer 0493 - 750 910 of door een mail te sturen naar info@fletcherkloosterhotel.nl.

  

 

 

 

 

April: Maand van de T-bone - €24,50 p.p.

De gehele maand april
In de maand april staat de T-bone op de culinaire agenda van Bar Bistro DuCo. Voor maar €24,50 per persoon kunt u komen genieten van de T-bone geserveerd met rustieke friet en DuConaise.

Reserveren kan via telefoonnummer 0493 - 750 910 of door een mail te sturen naar info@fletcherkloosterhotel.nl.

  

 

 

 

Mei: Maand van de asperge - €22,50 p.p.

De gehele maand mei
In de maand mei staan de asperges op de culinaire agenda van Bar Bistro DuCo. Voor maar €22,50 per persoon kunt u komen genieten van de Hollandse AA asperges geserveerd met gerookt pekelvlees en gepofte knoflookboter.

Reserveren kan via telefoonnummer 0493 - 750 910 of door een mail te sturen naar info@fletcherkloosterhotel.nl.

  

 

 

 

Juni: Maand van de forel - €22,- p.p.

De gehele maand juni
In de maand juni staat de forel op de culinaire agenda van Bar Bistro DuCo. Voor maar €22,- per persoon kunt u komen genieten van de forel geserveerd met venkel, groene kruiden en citroenboter.

Reserveren kan via telefoonnummer 0493 - 750 910 of door een mail te sturen naar info@fletcherkloosterhotel.nl.

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.