Restaurant Bar Bistro DuCo in Deurne

Bar Bistro DuCo is het culinaire hart van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Hier bereidt de chef-kok de vis- en vleesgerechten op de Josper houtskooloven waardoor het een unieke smaaksensatie krijgt. Het sfeervolle restaurant in Deurne is de culinaire hotspot voor een heerlijk avondje uit.

Producten uit de streek

Bij Bar Bistro DuCo kunt u aanschuiven voor een heerlijk diner. Als voorgerecht heeft u onder andere de keuze uit een geitenkaassalade of een klassieke carpaccio. Bij een hoofdgerecht kunt u denken aan een malse kogelbiefstuk of surf & turf uit de Josper houtskooloven. Uiteraard heeft u ook de keuze uit verschillende nagerechten om uw avond compleet te maken.

De menukaart bevat diverse producten uit de Peelstreek, maar ook smaken en stijlen uit de internationale keuken. Ons personeel adviseert u graag over een bijpassend wijnarrangement. Tijdens de zomermaanden is het tevens mogelijk om de lunch of het diner op het terras te nuttigen. De keuken is dagelijks geopend van 11:00 tot 21:00 uur.

Sfeervolle bar

Voor totale ontspanning onder het genot van een hapje en een drankje kunt u vertoeven in onze gezellige bar. Ook voor een snack of eenvoudige maaltijd kunt u hier terecht. Bar Bistro DuCo beschikt tevens over een biljarttafel voor de nodige ontspanning tijdens uw verblijf in het hotel.

Bezoek de restaurantwebsite

Openingstijden van het restaurant

  • Ontbijt: 07:00 - 10:00 (ma-vr) |  08:00 - 10:30 (za-zo)
  • Lunch: 12:00 – 17:00 
  • Diner: 17:00 – 22:00 
  • Late night snack: 21:00 – 23:00 

Sfeerbeelden van Bar Bistro DuCo Deurne

Foto's en Video

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info